WordPress websites voor online ondernemers

Je website is de krachtigste tool om je verhaal te vertellen en van je bezoeker een klant te maken. Een sterke website weerspiegelt jouw bedrijf – en zorgt daarbij voor een goede belichting. Ben je klaar om jouw onderneming online in de kijker te zetten, maar weet je niet hoe je eraan begint? Droom je van een professionele, gebruiksvriendelijke website die voor jou werkt, in plaats van andersom?

I hear you! Ik zet voor jou een WordPress-website op waar klanten vlotjes de weg naar je aanbod vinden. Het beste: achteraf kan je zelf aanpassingen maken zonder dat jij er grijze haren van krijgt, of je passeert nog eens bij me voor support.

een sterke website die jouw bedrijf weerspiegelt;
Laptop waarop website gebouwd wordt in wordpress met elementor

Laat je website voor jou spreken

Neem jij ook altijd een kijkje op de website van een coach, copywriter of andere ondernemer, voor je bij hen koopt? Dan weet je dat een duidelijke, gebruiksvriendelijke website vertrouwen inboezemt. Het is de eerste stap naar een gouden samenwerking met je droomklanten.

Je website is de plek waar klanten

Als je website goed in elkaar zit natuurlijk!

wat als

 • je website voor jou verkoopt, zodat jij niet elk uur van de dag DM’s en mails moet beantwoorden?
 • je geen uren zou verliezen met thema’s en plugins te kiezen voor een website waar je niet van overtuigd bent?
 • je kleine aanpassingen aan je website met vertrouwen zelf kan doen?

berichtjes van klanten

Img 6144
Img 4515 1
Img 0776 original 1

jij krijgt...

zet jezelf op het wereld wijde web;
Img 8071
Img 8070

berichtjes van klanten

een website die doet wat jij wil

... niet andersom

 1. We starten met een fysieke kick-off meeting, waarin we 2 uur ín jouw strategie duiken. Met vragen als “wat is jouw aanbod en hoe brengen we dat over?” graven we dieper om een sterke basis neer te zetten.
 2. Voor een design dat écht op jouw maat is, vertrekken we van een wit blad. We bespreken jouw stijl en branding, je kan mij enkele websites tonen die jou aanspreken. Zo krijg ik een beeld van de stijl die je voor ogen hebt.
 3. Na feedback over het design ga ik over tot development: ik zorg ervoor dat je design even sterk tot zijn recht komt in WordPress. Ik implementeer de juiste plug-ins en hou rekening met responsive design. Om zo ook een technisch sterke website neer te zetten.
Let op: dit is een vanaf prijs, in een match call bespreken wij wat jij nodig hebt en ontvang je een voorstel op maat.

website op maat​

2799 vanaf
 • een fysieke kick-off meeting
  om een sterke basis te leggen
 • design op maat
  van jouw branding
 • Wordpress opzet
  + invulling van 5 pagina's
 • je eigen professioneel e-mailadres
 • tutorials in de vorm van
  ebooks en video’s
 • 2 revisierondes
  (feedback verwerking)
 • privacy en cookie policy
  + cookie melding
 • 1 jaar domeinnaam + hosting
  (twv €145)
 • 1 jaar Elementor pro
  (twv €40)
 • 1 jaar back-ups + updates
  (twv €89,88)

zo kan jouw website eruit zien

homepagina

De homepagina weerspiegelt de kernboodschap van de website, met als doel bezoekers te oriënteren en betrokkenheid te stimuleren.

salespagina

Een salespagina heeft aandacht voor het probleem waarmee je ideale klant zit en toont hoe jouw aanbod dit oplost. Er wordt 1 krachtige call-to-action gebruikt doorheen de pagina.

'over mij' pagina

Op de 'Over Mij' wil je connectie maken met je ideale klant door zowel professionele als relevante persoonlijke informatie over jou en je bedrijf te delen.

contactpagina

Op de contactpagina maak je duidelijk hoe je gecontacteerd kan worden. Vaak via een contactformulier en je belangrijkste contactgegevens.

'gratis download' pagina

Deze pagina toont jouw meest laagdrempelige aanbod. Via een gratis download kan je klant op een toegankelijke manier proeven van jouw werk.
Dit zijn 5 basis pagina's die in de meeste websites zitten. In een match call bespreken wij wat jij nodig hebt en ontvang je een voorstel op maat.

+ fotoshoot (€399)

+ kilometervergoeding (€0,5/km vanuit Turnhout)

Bij een nieuwe, professionele website horen ook professionele beelden. Om een juiste uitstraling te hebben, gaan beide hand in hand. En daar komt een samenwerking met Tessy Hellemans kijken. Dankzij haar ervaring als fotograaf in verschillende takken van de fotografie, kan ze creatief uit de hoek komen en dankzij haar portie humor kan ze jou tijdens je sessie volledig op je gemak stellen.

Tessy is een fotograaf die niet bang is om een eindje te gaan rijden voor jou. Ze komt graag bij je langs, voelt de sfeer aan en gaat vervolgens jou en je bedrijf fotograferen zoals het is. Dit in een warme, lichtrijke stijl zodat je beelden tijdloos zijn en de juiste uitstraling hebben voor je website en sociale media.

Klaar om meer klanten aan te gaan trekken? Neem deel aan The business experience!

 • (Gratis) online kennismaking call
 • 1,5 uur aanwezig voor fotografie
 • 1 of 2 kleding wissels
 • 15 afbeeldingen in hoge resolutie

Extra beelden aanschaffen kan achteraf: ​

 • 25 extra afbeeldingen in hoge resolutie – te selecteren uit de online galerij (+€99)
 • alle afbeeldingen in hoge resolutie – te selecteren uit de online galerij (+€195)

Vraag een match call aan

Ik vind het belangrijk dat we op dezelfde lijn zitten en babbel dus graag even voor we de knoop doorhakken. Dat doen we gewoon in een video call, die je hieronder kan inplannen.

 

Veelgestelde vragen

Ja, we starten onze samenwerking met een fysieke kick-off sessie  van 2 uur. Daarin gaan we in op de strategie van jouw nieuwe website. Deze brainstorm zorgt ervoor dat we een sterke basis leggen om die later goed uit te werken tot een website die voldoet aan wat jij nodig hebt.

Dit pakket is inclusief de kosten voor 1 jaar domeinnaam en hosting bij Combell (ter waarde van €145*) en inclusief 1 jaar Elementor Pro (ter waarde van €40*). Aangezien beide jaarlijkse kosten met zich meebrengen, zal je hier van mij elk jaar een factuur van krijgen. In totaal komt dit dus op €185 jaarlijkse kosten (excl btw).

*Combell en Elementor zijn externe services. Als zij hun prijzen aanpassen, wijzigen die voor jou dus ook.

Ik werk uitsluitend met Combell voor hosting, omdat ik zeer tevreden ben van hun service. Zo liggen hun servers zelden plat. Je kan via mij of zelf klant worden bij Combell. 

Geen probleem, die kan ik overnemen voor je nieuwe website.

Ik vraag jou om mij enkele websites te tonen die jou aanspreken, en ook wát jou aanspreekt in die websites. Zo krijg ik een beeld van de stijl die jij mooi vindt. Gepaard met jouw huisstijl maak ik er een mooi geheel van dat bij jou past. Bovendien kan je al feedback geven op de homepagina eens ik die af heb. Die feedback neem ik dan mee bij het verdere design van je website.

Je krijgt van mij een hele hoop tutorials. Daarin leg ik je exact uit hoe je dingen aanpast of toevoegt. Je kan er dus helemaal zelf mee aan de slag met mijn begeleiding via video’s. 

Wil je toch graag extra hulp van mij? Dan kan je een support pakket bij me aanschaffen en help ik je zo verder bij het bouwen van je website!

Ja, dat kan. De webshop-plugin van WordPress (Woocommerce) kan perfect achteraf toegevoegd worden.

Dat kan je zeker en ik kan je zeggen dat het echt leuk is om te doen. Wil je echter snel een website met de juiste plugins, dan kan een samenwerking jou heel wat tijd besparen. Ga je zelf aan de slag met WordPress en ontdek je dat je toch nog wat vragen hebt? Dan kan je me altijd inschakelen via mijn support pakket.