WordPress websites voor online ondernemers

Je website is de krachtigste tool om je verhaal te vertellen en van je bezoeker een klant te maken. Een sterke website weerspiegelt jouw bedrijf – en zorgt daarbij voor een goede belichting. Ben je klaar om jouw onderneming online in de kijker te zetten, maar weet je niet hoe je eraan begint? Droom je van een professionele, gebruiksvriendelijke website die voor jou werkt, in plaats van andersom?

I hear you! Ik zet voor jou een WordPress-website op waar klanten vlotjes de weg naar je aanbod vinden. Het beste: achteraf kan je zelf aanpassingen maken zonder dat jij er grijze haren van krijgt, of je passeert nog eens bij me voor support.

een sterke website die jouw bedrijf weerspiegelt;
Laptop waarop website gebouwd wordt in wordpress met elementor

Laat je website voor jou spreken

Neem jij ook altijd een kijkje op de website van een coach, copywriter of andere ondernemer, voor je bij hen koopt? Dan weet je dat een duidelijke, gebruiksvriendelijke website vertrouwen inboezemt. Het is de eerste stap naar een gouden samenwerking met je droomklanten.

Je website is de plek waar klanten

Als je website goed in elkaar zit natuurlijk!

wat als

 • je website voor jou verkoopt, zodat jij niet elk uur van de dag DM’s en mails moet beantwoorden?
 • je geen uren zou verliezen met thema’s en plugins te kiezen voor een website waar je niet van overtuigd bent?
 • je kleine aanpassingen aan je website met vertrouwen zelf kan doen?

jij krijgt...

zet jezelf op het wereld wijde web;

een website die doet wat jij wil

... niet andersom

 1. We starten met een fysieke kick-off meeting, waarin we 2 uur ín jouw strategie duiken. Met vragen als “wat is jouw aanbod en hoe brengen we dat over?” graven we dieper om een sterke basis neer te zetten.

 2. Voor een design dat écht op jouw maat is, vertrekken we van een wit blad. We bespreken jouw stijl en branding, je kan mij enkele websites tonen die jou aanspreken. Zo krijg ik een beeld van de stijl die je voor ogen hebt.

 3. Na feedback over het design ga ik over tot development: ik zorg ervoor dat je design even sterk tot zijn recht komt in WordPress. Ik implementeer de juiste plug-ins en hou rekening met responsive design. Om zo ook een technisch sterke website neer te zetten.

website op maat​

2499
 • een fysieke kick-off meeting
  om een sterke basis te leggen
 • design op maat
  van jouw branding
 • Wordpress opzet
  + invulling van 5 pagina's
 • je eigen professioneel e-mailadres
 • tutorials in de vorm van
  ebooks en video’s
 • opvolging via online video calls
 • 2 revisierondes
  (feedback verwerking)
 • privacy en cookie policy
  + cookie melding
 • 1 jaar Elementor pro
  (twv €40)
 • 1 jaar domeinnaam + hosting
  (twv €145)
extra's
Bovenstaande bedragen zijn schattingen, voor een prijs op maat van jouw onderneming, boek je best een match call in of stuur je mij een mailtje op hallo@valerieeskens.be

+ copywriting

Hoe voelt het om die website uit te besteden? Goed, hé? Omdat klanten het vaak moeilijk hebben om de teksten voor hun website op papier te zetten, ben ik een samenwerking aangegaan met Trees van Op ne zondag – content & copy. Zij gaat met veel liefde door je teksten en poetst ze op tot webteksten die betoveren. Of ze werkt gewoon from scratch en schrijft jouw teksten na een in-depth briefing. Een voorbeeld: ze heeft de website geschreven die jij nu aan het lezen bent.

Redactie (+ €215)

Bang dat er een spelfout in je homepagina sluipt? Of lig je wakker van typfouten in je “Ovre mij”? Geen zorgen. Copywriter Trees neemt je teksten onder handen, zodat alle puntjes op de i staan voor je website live gaat.

Copywriting (+ €710)

Een webtekst schrijven is geen rocket science, maar vraag een astronaut ook niet om een boeiende tekst over je aanbod te schrijven. Laat je je graag helpen door een professional om van je website een visitekaartje te maken waar je trots op bent? Na een intake, schrijft copywriter Trees vijf teksten voor je die jouw onderneming ademen. Jij kan ze rustig nalezen, voor ze na aanpassingen op je website komen. Handig, toch?

+ fotoshoot (€399)

+ kilometervergoeding (€0,5/km vanuit Turnhout)

Bij een nieuwe, professionele website horen ook professionele beelden. Om een juiste uitstraling te hebben, gaan beide hand in hand. En daar komt een samenwerking met Tessy Hellemans kijken. Dankzij haar ervaring als fotograaf in verschillende takken van de fotografie, kan ze creatief uit de hoek komen en dankzij haar portie humor kan ze jou tijdens je sessie volledig op je gemak stellen.

Tessy is een fotograaf die niet bang is om een eindje te gaan rijden voor jou. Ze komt graag bij je langs, voelt de sfeer aan en gaat vervolgens jou en je bedrijf fotograferen zoals het is. Dit in een warme, lichtrijke stijl zodat je beelden tijdloos zijn en de juiste uitstraling hebben voor je website en sociale media.

Klaar om meer klanten aan te gaan trekken? Neem deel aan The business experience!

 • (Gratis) online kennismaking call
 • 1,5 uur aanwezig voor fotografie
 • 1 of 2 kleding wissels
 • 15 afbeeldingen in hoge resolutie

Extra beelden aanschaffen kan achteraf: ​

 • 25 extra afbeeldingen in hoge resolutie – te selecteren uit de online galerij (+€99)
 • alle afbeeldingen in hoge resolutie – te selecteren uit de online galerij (+€195)

Waar is die koop-knop?

Ik vind het belangrijk dat we op dezelfde lijn zitten en babbel dus graag even voor we de knoop doorhakken. Dat doen we gewoon in een videocall die je hieronder bij me kan inboeken.

Van mei t.e.m. augustus heb ik moederschapsrust. Ik kan pas vanaf september/oktober 2023 nieuwe projecten aannemen.

Wil je als één van de eersten een vrijblijvende match call met mij houden om te kijken of wij een match zijn?

Vul dan via onderstaande knop het formulier in, en ik contacteer je in augustus/september om een video call in te plannen 😊

Veelgestelde vragen

Ja, we starten onze samenwerking met een fysieke kick-off sessie  van 2 uur. Daarin gaan we in op de strategie van jouw nieuwe website. Deze brainstorm zorgt ervoor dat we een sterke basis leggen om die later goed uit te werken tot een website die voldoet aan wat jij nodig hebt.

Dit pakket is inclusief de kosten voor 1 jaar domeinnaam en hosting bij Combell (ter waarde van €145*) en inclusief 1 jaar Elementor Pro (ter waarde van €40*). Aangezien beide jaarlijkse kosten met zich meebrengen, zal je hier van mij elk jaar een factuur van krijgen. In totaal komt dit dus op €185 jaarlijkse kosten (excl btw).

*Combell en Elementor zijn externe services. Als zij hun prijzen aanpassen, wijzigen die voor jou dus ook.

Ik werk uitsluitend met Combell voor hosting, omdat ik zeer tevreden ben van hun service. Zo liggen hun servers zelden plat. Je kan via mij of zelf klant worden bij Combell. 

Geen probleem, die kan ik overnemen voor je nieuwe website.

Ik vraag jou om mij enkele websites te tonen die jou aanspreken, en ook wát jou aanspreekt in die websites. Zo krijg ik een beeld van de stijl die jij mooi vindt. Gepaard met jouw huisstijl maak ik er een mooi geheel van dat bij jou past. Bovendien kan je al feedback geven op de homepagina eens ik die af heb. Die feedback neem ik dan mee bij het verdere design van je website.

Je krijgt van mij een hele hoop tutorials. Daarin leg ik je exact uit hoe je dingen aanpast of toevoegt. Je kan er dus helemaal zelf mee aan de slag met mijn begeleiding via video’s. 

Wil je toch graag extra hulp van mij? Dan kan je een support pakket bij me aanschaffen en help ik je zo verder bij het bouwen van je website!

Ja, dat kan. De webshop-plugin van WordPress (Woocommerce) kan perfect achteraf toegevoegd worden.

Dat kan je zeker en ik kan je zeggen dat het echt leuk is om te doen. Wil je echter snel een website met de juiste plugins, dan kan een samenwerking jou heel wat tijd besparen. Ga je zelf aan de slag met WordPress en ontdek je dat je toch nog wat vragen hebt? Dan kan je me altijd inschakelen via mijn support pakket.