Valerie eskens

ben jij al eens verloren gelopen in je eigen website?

Je bent bezig en je blijft dingen veranderen, proberen en toevoegen. Of je het nu uit enthousiasme of frustratie doet, uiteindelijk kom je op een wankel bouwwerk uit waar je niet bepaald trots op bent.

been there, done that.

Toen ik meer dan een decennium geleden leerde hoe ik de website van de studentenclub kon onderhouden, werd ik gebeten door code en websites. Ik begon in het wilde weg te bouwen, moest alle snufjes uitproberen en installeerde elke plug-in minstens een keer. Het resultaat: niet mijn beste website (ahum).
Intussen zijn we gelukkig heel wat jaren verder. Ik zocht en vond de beste tools, plug-ins en strategieën voor elk doel, raakte gaandeweg de overdaad kwijt en ben tot de kern gekomen van wat ik wil doen: websites maken die jouw strategie ondersteunen, die van jouw websitebezoekers gretige klanten maken en die je met trots aan de wereld toont.
Studio content valerie eskens 14

hoi, Ik ben Valerie

Sinds die allereerste WordPress-website haalde ik een diploma in development en grafische vormgeving, maar maakte ik vooral héél veel websites. Het is wat ik het liefste doe. Geef me een ingewikkeld technisch probleem en ik verlies me er helemaal in. Om jou verder te helpen, maar ook omdat ik kick op code.

Naast het maken van technisch functionele websites ben ik me ook meer en meer in design gaan verdiepen. Het juiste design neemt je bezoekers bij de hand en leidt ze door je aanbod. Zelf hou ik van een frisse, “less is more” vormgeving die jouw ideeën, missie en aanbod alle aandacht geeft die ze verdienen.

Bovendien sluit mijn missie om groeiende ondernemers te steunen met het development, design en de strategie van hun websites perfect aan bij mijn karakter. Ik ben namelijk altijd al behulpzaam geweest. Dat gaat van iemand met een buggy helpen om op te stappen op de trein, tot mijn ideale klant technische hulp verlenen. Ook het design en de strategie achter het bouwen van websites zie ik als iets behulpzaams. Zo maak ik het eindgebruikers gemakkelijk om hun weg te vinden.

een developer die jouw taal spreekt

“Hoe ga ik Valerie uitleggen wat ik nodig heb? En ga ik het allemaal wel snappen?” Geen zorgen, je hoeft me niet binaire code aan te spreken. Ik spreek ook gewoon Nederlands. Verval ik toch eens in technisch gebrabbel, stel me dan gerust je vragen. Ik leg je met plezier de basics uit, simpel en zonder stoere developer-termen. Of we gaan wat technischer als je daar interesse in hebt.

Want dat is hoe ik werk:

  • ik denk met je mee,
  • stel mogelijkheden voor en
  • maak de website die jouw onderneming op de kaart zet.
Laptop waarop website gebouwd wordt in wordpress met elementor
Letteren en tetteren

creativiteit in én naast het werk

Ik proefde voor het eerst van ondernemen, toen ik in januari 2019 met Tessy Letteren & Tetteren opstartte. Zot van handlettering maakten we handgemaakte kaarten en gaven we workshops. Een fantastische creatieve uitlaatklep, die ik in 2020 vaarwel zei om me op mijn eigen onderneming te storten.

Creativiteit blijft ook nu een fantastische uitlaatklep als introverte hsp’er. Het laat me toe om rustig weer op te laden. Dat moet wel na een dag vol calls of een drukke periode in onze verbouwing. Opladen doe ik ook door tijd door te brengen met mijn twee katten, een trui te breien of te wandelen in onze schone Kempen. Of door jouw website te designen natuurlijk.

benieuwd hoe ik jou verder kan helpen?