portfolio

content & copy

Trees van Op ne zondag

Trees is een copywriter met groene vingers, een neus voor gezelligheid en een hart voor boeken. Ze wou een website die speels en kleurrijk was, maar ook (wit)ruimte gaf aan haar woorden.

Opruimcoach

Okky van Op zen plek

“Als opruimcoach vind ik het belangrijk om een website te hebben die gebruiksvriendelijk, professioneel en ook mooi is. Met die 3 dingen in mijn achterhoofd heb ik een match call geboekt bij Valerie. Het gesprek ging vanaf minuut 1 al goed en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb gekozen voor een website uit een bestaande template. Tijdens de calls luisterde Valerie heel goed naar mijn wensen, dacht ze mee over de mogelijkheden, en hielp ze me knopen doorhakken, ze nam haar tijd om mij te helpen. Op Notion houdt Valerie alle to do’s, deadline, vragen, feedback, enz. goed bij. Zo gestructureerd en overzichtelijk!

Toen ik mijn website voor de eerste keer zag was het meteen dik in de sjakosj. Ik had geen idee dat je zo’n mooie website kon maken uit bestaande templates. Dat was voor mij een bewijs dat Valerie heel goed had begrepen wat ik wou. Petje af voor mijn mooie website en merci voor de vlotte en toffe samenwerking! 🤩

loopbaancoach

Katja van Ennu

“Ik heb zonet mijn tweede support pakket aangekocht bij Valerie Eskens. Valerie heeft samen met Eline Nys, 2 top vrouwen, mijn website, ennu.be gemaakt en ik ben er heel tevreden van. Voor de support kan ik steeds bij Valerie terecht. Ze blijft rustig en vriendelijk en is super geduldig! Dat is voor mij heel belangrijk omdat ik stress krijg van alles waar je technische kennis voor nodig hebt 🙂.”

grafisch ontwerpster

Eline Nys

“Valerie hielp me met de technische opbouw van de website van mijn klant ennu.be. Als grafisch ontwerpster botst ik bij het maken van websites al eens op mijn beperkingen waardoor ik tijd (en mijn gezond verstand 😁) verlies. De samenwerking met Valerie was exact wat ik én mijn klant nodig hadden om de duurzame website te bouwen zoals wij die voor ogen hadden én beter. Valerie is een rustige, ambitieuze en professionele rots in de branding die kickt van technische uitdagingen. We konden steeds op haar rekenen, geen (domme) vraag was te veel. Ik keek ook altijd uit naar onze meetings dankzij haar warme en eerlijke persoonlijkheid. Ik weet al met wie ik mijn volgende websites ga bouwen! Merci Valerie en tot snel. ❤😊

beeldarchitecte

Anna van Diagonaal

“Ik ben super tevreden over de samenwerking met Valerie. Ik was op zoek naar iemand die de basis en alle technische snufjes achter de opbouw van de website kon opstellen en die mijn dagdagelijkse frustraties omtrent niet-werkende zaken weg nam. Sinds ik de beslissing nam, ben ik gerust dat alles in orde zal zijn en hoef ik me geen zorgen te maken dat er iets fout loopt en verloopt mijn ondernemerschap net een tikkeltje minder stressy.

Valerie legt alles zeer duidelijk uit, heeft geduld wanneer je zelf twijfelt – het proces verliep goed omdat we naar elkaar luisterden en verder bouwden op onze eigen expertises. Elkaar de ruimte geven om te verbeteren is en blijft key om een succesvol resultaat af te leveren. Ik kan met een gerust hart zeggen dat Valerie jouw arendsoog is op vlak van details, techniciteit en service!

fotografe

Caroline Couck

“Als startend fotografe in bijberoep, wilde ik heel graag een mooie en duidelijke website om mijn portfolio en aanbod te kunnen tonen. Hiervoor heb ik Valerie aangesproken en ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Ze is super enthousiast en denkt echt mee in functie van jouw noden en wensen. Ze deed verschillende voorstellen hoe ze mijn ideeën en mijn foto’s mooi in beeld kon brengen. Tijdens de supportcalls hebben we echt samen overlegd en was ik niet bang om dingen te vragen of te zeggen wat ik voor ogen had. En dat vind ik zo belangrijk. Valerie had echt heel snel begrepen waar ik naartoe wilde met mijn website. Na een eerste preview zaten de look & feel meteen juist voor mij. Na het eerste kennismakingsgesprek had ik al het volste vertrouwen in onze samenwerking en dat is nadien enkel maar bevestigd! Ik ben Valerie ontzettend dankbaar voor deze fijne samenwerking en om mijn mooie website voor mij te bouwen! Ik kan haar zeker aanbevelen 🤩  Dankjewel! Liefs, Caroline.”

wil jij ook een sterke website die jouw bedrijf weerspiegelt?