WordPress support

Doet je website niet wat jij wil? Bezorgt je worsteling met WordPress je stress? Nergens voor nodig: ik help je graag om je website weer op de rails te krijgen.

Over het algemeen is WordPress een heel toegankelijk CMS (Content Management System) om als niet-programmeur mee aan de slag te gaan. Maar op een bepaald moment bots je misschien toch op de grenzen van je kennis – of je geduld.

Of je nu met (hardnekkige) fouten in je website zit, of een uitbreiding wil maar niet weet waar begonnen, ik duik met plezier in je code. We bekijken samen waar jij met je WordPress-website naartoe wil en ik help je om daar te geraken.

verlies geen tijd met kleine fouten en grote frustraties

is dit iets voor mij?

Deze ondernemers ondersteunde ik al

Een support pakket kopen & go

Verschillende offertes opvragen voor een paar kleine tweaks in je website? Ain’t nobody got time for that! Omdat het bij support-vragen vaak wat sneller moet gaan, bied ik mijn support in twee pakketten aan.

Je kiest of je 5 of 10 uur van mijn tijd wil en ik spendeer die uren om jou verder te helpen bij je problemen of uitbreidingen. Je kan dit perfect opvolgen via een link die je van mij krijgt, waar precies staat hoeveel tijd ik al in jouw code gespendeerd heb. Bovendien moeten die uren niet in één keer gespendeerd worden. Ik kan gerust nu een paar uurtjes voor je werken en binnen een paar maanden nog eens. Na aankoop is een support pakket 1 jaar geldig.

Heb je gewoon nood aan een snelle call, om mijn advies te vragen of enkele vragen te stellen over jouw website? Dat kan via een support call van 45 minuten. Hierna weet je meteen weer hoe je verder aan de slag kan, gedaan met die twijfels!

Laptop waarop website gebouwd wordt in wordpress met elementor

5 uur support

€425 excl. btw

9 + 1 uur GRATIS support

€ 850   € 765 excl. btw

Kan ik jou helpen?​

Laat me weten wat voor hulp je nodig hebt bij je WordPress website en ik bekijk of ik jou daarmee kan helpen.
 

faq

Nee, mijn expertise én mijn plezier liggen bij WordPress. Ik kan je dus niet helpen als je website in een ander systeem is gebouwd.
Nee hoor, als jij of iemand anders je website gemaakt heeft, help ik je ook graag verder. Is het de eerste keer dat ik aan jouw website werk, dan reken ik standaard één uur om jouw website te leren kennen. Zo kan ik op de best mogelijke manier in jouw website werken.
Ik vraag om me enkel in het weekend te bellen bij heel dringende problemen, zoals een website die plat ligt. Dit kan alleen als je een supportpakket hebt aangekocht en je dus al klant bent. Me mailen kan altijd, dan pik ik je vraag op zodra ik er de tijd voor heb.

Na aankoop is een support pakket 1 jaar geldig. Je dient dus binnen 1 jaar al je uren gebruikt te hebben.