- ebooks -

website op papier;

ijzersterke basis;​

We graven diep in je business om een ijzersterke basis neer te zetten waarop je je website kan beginnen bouwen.

niet technisch;​

We behandelen de inhoud van je website. Maar we bouwen geen website. Er komt dus geen WordPress aan te pas.

met ebook van copywriter;

Copywriter Trees Accou deelt met jou enkele top tips over teksten schrijven voor je website

hoe begin je aan een website?

Je wilt een website maar weet niet waar te beginnen. Los van het technische is het ook nadenken over wat je op je website zet…

Je kent natuurlijk je eigen verhaal en weet wat je aanbiedt, maar hoe breng je dat over op je website? Op een duidelijke manier, die ook hapklaar is voor (potentiële) klanten.

Daarbij help ik je met deze ebooks. We beginnen samen van nul om jouw website goed op te bouwen.

Opgelet: we behandelen niet de technische kant van een website. Deze ebooks gaan puur over de inhoud. De ebooks gaan dus ook niet over WordPress.

Na het lezen van de ebooks en het maken
van de opdrachten heb jij

de inhoud van je website helemaal opgezet​;

4 ebooks die al je vragen beantwoorden;

 1. domeinnaam kiezen;

  Wat is een domeinnaam? Hoe kies je er een? Ik geef je enkele zaken waar je rekening mee kan houden.

 2. hoe bouw je je website op;

  Wat is het doel van je website? Hoe bouw je je homepagina op? Hoe vertel je je verhaal zonder te vervelen? Welke pagina’s mogen niet ontbreken? Wat is een header en footer en hoe bouw je ze het beste op?

 3. tips over beelden;

  Welke beelden gebruik je in je website? Wat met stockfoto’s? Wat als je geen professionele fotoshoot hebt gedaan? Hoe zet je beelden het best in? Waar haal je je beelden?

 4. tips over teksten;

  Hoe maak je van je website een visitekaartje waar je trots op bent? Hoe zet je alle puntjes op de i? Hoe maak je gebruikt van titels. Hoe verwoord je je teksten? (geschreven door copywriter Trees Accou)

Over de schrijvers

Valerie Eskens

Valerie;

Valerie is web developer. Al sinds 2011 bouwt ze websites. De focus ligt op gebruiksvriendelijke websites. Mooie cleane websites die aanspreken en begrijpbaar zijn, dat is het doel. Een website moet jou versterken. De combinatie van haar technische achtergrond en oog voor detail, maakt dat ze sterke websites bouw die doen wat jíj wilt, niet andersom.

Trees;

Trees van Op ne zondag – content & copy streeft naar de perfectie combinatie van online vindbaarheid, heldere teksten en de persoonlijkheid van de mensen achter de tekst. Jij dus. Voor grote en kleine klanten schrijft ze webteksten, blogposts, artikels, nieuwsbrieven, socialemediateksten en mailcopy. Zelf blogt ze al vier jaar over alles waar ze haar zondagen mee vult.

Processed with VSCO with ke1 preset

website op papier

€197 excl btw

Een website is veel werk, maar pak het stapje per stapje aan en het valt best mee! Dit is je eerste stap, zet hem en je bent alvast goed vertrokken!