Website check;

Je website is een continue work in progress, en dat besteed je natuurlijk niet altijd uit. Er zijn een heleboel zaken om rekening mee te houden, die niet altijd even voor de hand liggend zijn.

Je website groeit mee met je onderneming.  Je past regelmatig dingen aan of voegt dingen toe. Maar… zit het allemaal nog wel goed ineen?

Je trekt wel klanten aan, maar vraagt je af of het niet nog beter kan. Als je nu maar eens wist hoe je je website naar een hoger niveau kon tillen!

laat je website nakijken door
een expert;
Je hebt ongetwijfeld heel wat tijd en/of geld in je website gestoken.
Het zou toch super jammer zijn als je toch nog klanten mist door onduidelijkheden of zaken die niet juist zitten in je website?

je website is een
super krachtige tool

Bedenk eens wat je er allemaal mee kan bereiken:
✨ je ideale klant aantrekken
✨ jouw persoonlijkheid en stijl duidelijk maken
✨ je kennis delen
✨ je aanbod pitchen én verkopen
✨

Natuurlijk is het super belangrijk dat je website dan goed ineen zit, anders verlies je klanten!

stel je voor...

  • Je trekt je ideale klant aan omdat je website hen zó aanspreekt
  • Je verkoopt meer omdat je website het zo duidelijk maakt voor je klanten
  • Je weet exact wat je website nodig heeft om te knallen
Video afspelen

Nina van Floral Madnesses

“Onlangs kocht ik de website check bij Valerie en ben daar zo tevreden van! Valerie checkt je website op alles tot in de details en geeft je een overzichtelijke en eenvoudige checklist waarmee je zelf aan de slag kan (ook als je niet mega handig bent met websites 😅) Tijdens een zoom call nadien krijg je een antwoord op al je vragen en wordt alles overlopen. Valerie is behulpzaam en een kei lieve madam. Twijfel je nog over de website check en z’n waarde? Just buy, je gaat er geen spijt van hebben ⚡

check zelf je website ...

“Ok Valerie, ik ga mijn website zelf nakijken!”
Top, zeker doen!

Natuurlijk kan je zelf je hele website nakijken. Dat doe je misschien al regelmatig, goede gewoonte! Maar weet jij waarnaar je moet kijken? Veel zaken zijn minder voor de hand liggend en technisch, waardoor je er misschien snel over kijkt. 

Daarom maakte ik voor jou een grote checklist, waarmee je je website zelf kan nakijken. Deze lijst zit vol technische en strategische tips waar je zelf nog niet over nadacht!

... of laat mij je website checken

Ik kan de check ook persoonlijk voor jou doen. Ik kijk met een “vers paar ogen” naar je website, wat sowieso een andere kijk is dan de jouwe, want jij kent jouw website natuurlijk door en door.

Je wilt een website die op alle aspecten goed scoort: techniek, design, gebruiksvriendelijkheid. Dit is mijn achtergrond:

  • Web development gestudeerd
  • Grafisch ontwerp gestudeerd in avondonderwijs
  • Cursus gebruiksvriendelijke websites gevolgd

Ik scoor dus op alle 3 de vlakken.
Ook maak ik al 10 jaar websites, ik weet dus waarover ik praat.

wat staat er in de checklist?

home

is de belangrijkste pagina van je website logisch & duidelijk opgebouwd?

branding

past je website bij je branding?
straalt hij uit wat jij wilt uitstralen?

teksten

zijn je teksten duidelijk?
spreken ze je ideale klant aan?

klantenreis

worden je website bezoekers
logisch doorheen je website geleidt?

responsiveness

past je website zicht aan
aan verschillende schermformaten?

SEO

is je website duidelijk opgebouwd?
is hij snel en leesbaar genoeg voor Google?

is dit iets voor mij?

- 2 formules -

maak de beste versie van je website;

DIY
website check

€ 97,00  € 77,00 excl. btw

ga zelf aan de slag

Na aankoop krijg je meteen de excel checklist toegestuurd. Je kan meteen aan de slag met dit duidelijk spreadsheet document. Je kan erop aanduiden welke zaken al in orde zijn voor jouw website en welke nog niet.

Persoonlijke
website check

€ 247,00 excl. btw

ik ga voor jou aan de slag

Na aankoop duik ik meteen in jouw website. Vervolgens bezorg ik jou een overzichtelijke checklist waarin duidelijk staat wat jij kan doen om je website te verbeteren.

Omdat dit nogal overweldigend kan zijn, som ik ook de top 5 impact-makers op. Dat zijn de zaken die het meeste impact zullen hebben, zo weet je waarmee je kan beginnen.

Tijdens de 1-op-1 video call bespreken we wat jouw verbeterpunten zijn, kan je vragen stellen en om extra verduidelijking vragen.

De call wordt ook opgenomen, zodat je die altijd kan herbekijken ter opfrissing.

faq

Na aankoop krijg je meteen de link naar de Google spreadsheet toegestuurd. Je kan die kopiëren naar je eigen Google drive, zo heb je je persoonlijk werkdocument. Je kan je eigen vooruitgang bijhouden door af te vinken wat al in orde is gebracht.

  1. Na aankoop van de persoonlijke website check, krijg je een mailtje om de video call in te boeken. Ik duik meteen in jouw website en om te bekijken wat verbeterd kan worden
  2. Je ontvangt vóór onze video call een duidelijke lijst van mogelijke verbeteringen
  3. We houden onze 1-op-1 video call om de lijst van verbeteringen te bespreken. Je kan 45 minuten lang vragen stellen en om verduidelijking vragen.
  4. Je weet nu perfect waar je website nog verbetering kan gebruiken en gaat hiermee aan de slag of je koopt een support pakket en zet mij aan het werk om de aanpassingen door te voeren
Ja, graag! Maar dat is niet inbegrepen, in de website check som ik enkel de verbeteringen op. Zo ben je vrij wanneer en wie de verbeteringen doorvoert. Je kan hier zelf mee aan de slag, maar ik kan het ook voor jou doen! Dat verloopt dan via een van mijn support pakketten. Boek gerust een call in om te bespreken wat ik voor je kan doen.

Nee, helemaal niet! De criteria waarop ik de website nakijk hebben niets te maken met het systeem waarmee die gebouwd is. Je verbeteringen doorvoeren doe ik wel alleen voor WordPress websites, maar dat zit niet bij in de website check, dus je krijgt exact dezefde service als iemand met een WordPress website 😉