Support;

Worstel je met je website? Doet ie niet wat jij wilt? Je bent niet alleen! I’m your woman, laat mij je helpen! Met mijn 10 jaar ervaring als developer kan ik jou verder helpen.

WordPress is een goed CMS (content management systeem) om als niet-programmeur een website te bouwen. Toch kom je soms op een punt waarop WordPress niet doet wat jij wilt

Dat kan gebeuren, en is helemaal geen ramp! Want dan ben ik er om in jouw code te duiken. We kijken samen wat je wilt bereiken en ik helpt jou tot dat resultaat!

Belangrijke nota: ik lever enkel WordPress support.

Verschillende pakketten, op maat van jouw website

Ik werk met support pakketten van 5 of 10 uur. Dat wil zeggen dat jij een pakket bij me aankoopt, en dat ik die uren kan spenderen om jou verder te helpen bij je problemen of uitbreidingen.

Je kan dit perfect opvolgen door de link die je van mij krijgt, waarop precies staat welke tijd ik al gespendeerd heb en hoeveel tijd er nog rest in jouw pakket.

Opgelet: is het de eerste keer dat ik aan jouw website werk? Dan reken ik standaard één uur om jouw website te leren kennen. Op die manier kan ik op de best mogelijke manier in jouw website werken.

5 uur support

€425 excl. btw

9 + 1 uur GRATIS support

€ 850   € 765 excl. btw

iets voor jou?

Weet je niet goed wat je nodig hebt of twijfel je of ik je kan helpen? Boek een online info gesprek in. We bekijken samen waar je nood aan hebt en of ik jou kan helpen!

Als je een concreet probleem of vraag hebt, kunnen we dit ook samen bekijken.