5 gratis tips waarmee je jouw website op scherp zet

Heb je een eigen website? Dan weet je dat die altijd een work in progress is. Je voegt teksten toe, past afbeeldingen aan, zet nieuwe salespagina’s op: het stopt niet. Dat is ook oké. Een website moet een beetje leven. Maar als je er maar blijft aan sleutelen is het belangrijk om af en toe stil te staan bij de bezoeker van je website.

  • Spreekt je website jouw ideale klant aan? 
  • Vindt Google je website? 
  • Is de laadtijd niet te lang?

Meer dan een visitekaartje

Je website is – als alles goed zit – een van je sterverkopers. Het is de plek waar klanten informatie vinden over jouw diensten, hoe ze met je kunnen samenwerken en je een beetje beter kunnen leren kennen. Daarom is een krachtige website

Over Valerie

Ik ben een website-designer en developer die droomt in WordPress. Niet (alleen) omdat ik kick op code. Jouw visie als ondernemer vertalen in een duidelijk design, technische problemen tackelen en jou ondersteunen met je website: daar ga ik van gloeien. Ik kan dan ook geen website bezoeken zonder manieren te vinden om die te verbeteren.

Omdat ik ook jou wil helpen om je website een niveautje hoger te tillen, heb ik mijn belangrijkste tips voor je verzameld in een ebook.

Optimaliseer vandaag nog je website met mijn 5 gratis toptips

Je kan er meteen mee aan de slag!