cursus

Boost je salespagina met SEO

€120
Leer als online ondernemer je WordPress salespagina SEO-vriendelijk maken.

Ga van enkel verkopen als je zichtbaar bent op Instagram naar een langdurige strategie waarmee je warme leads aantrekt via relevante zoekresultaten.

SEO: iedereen praat erover, maar hoe begin je eraan?

😩 SEO, een onderwerp waar iedereen het over heeft, maar jij hebt er nog geen kaas van gegeten. Het lijkt moeilijk en je hebt geen idee waar je moet beginnen…

😩 Als je (even) geen zin hebt in Instagram en het is daar even radiostilte, merk je dat direct in je aanvragen of verkopen. Je hebt het gevoel dat je de hele tijd zichtbaar moet zijn, anders komt er niks binnen.

😩 Die salespagina bouwen was al een hele klus. Je bent blij dat het klaar is, maar wat nu. Hoe wordt die salespagina gevonden, je kan er toch niet elke dag over roepen in je Insta stories?

😩 Je hebt wel een SEO plugin (bv Yoast) geïnstalleerd, maar hebt geen idee wat het doet en of je dus wel goed bezig bent op SEO-vlak.

😩 Je wil je doelgroep zo graag helpen, maar hebt het gevoel dat je ze vaak moet overtuigen van je aanbod. Want die e-mailadressen op je mailing lijst, of je Instagram volgers, zijn misschien niet allemaal jouw ideale klant, of ze zijn niet klaar voor jouw aanbod. Daar gaat dus veel energie verloren…

104 2q3a8302

Stel je dit eens voor

Screenshot 2022 11 30 at 15. 24. 52

Boost je salespagina met SEO

€120

Je leert alle belangrijke aspecten van SEO toepassen op jouw salespagina zoals zoekwoorden, titels en teksten juist instellen, afbeeldingen leesbaar maken voor Google, hoe rich snippets goed en slim toepast, en nog veel meer.

🎥  3 uur aan videolessen met schermopnames
🔎  BONUS 1: SEO plugin “Rank Math Pro” licentie voor 1 jaar (twv €60)
🚀  BONUS 2: Performantie plugin “WP Rocket” licentie voor 1 jaar (twv €60)
👩‍⚖️  BONUS 3: Masterclass “E-mailmarketing & Legal” door juriste Phyllis

"Valerie geeft grondig feedback en de nodige handvaten om aan de slag te gaan met je website"
Screenshot 2022 11 11 at 15. 45. 00

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt!

🔥

Je trekt warme leads aan doordat je hoger verschijnt bij relevante zoekresultaten

In Google zoeken mensen naar een oplossing voor hun probleem, als je SEO goed inzet verschijnt jouw salespagina bij die zoekresultaten en klikt die warme lead zomaar door naar je website.

💤

Je krijgt ook aanvragen binnen als je even niet zichtbaar bent op Instagram

SEO is een lange termijn strategie die voor jou blijft werken eens ze goed staat ingesteld.

🖥

Meer bezoekers via Google, ook voor andere (sales)pagina’s op je website

De tools die ik je aanreik helpen je ook om je algemene website SEO te verbeteren.

dit leer je in de modules

1

Meten is weten (Rank Math, Google Search Console)

Je leer tools zoals Google Search Console in te zetten om je website resultaten te meten. Je leert het belang van een SEO WordPress plugin, hoe je de plugin Rank Math Pro installeert en instelt. Ook leer je de SEO-score van je salespagina lezen.

2

Keyword onderzoek om te gebruiken in titels en content

Je leert hoe je een keyword onderzoek doet en hoe je dat kan inzetten bij het schrijven van je titels en teksten op je salespagina.

3

Meta titel en omschrijving

Je leert wat de titel en meta omschrijving zijn en waarom die zo belangrijk zijn, hoe schrijf je een titel en meta omschrijving die jouw ideale klant aanspreekt en waar je die instelt.

4

Titels/koppen op je pagina

Je titels zijn meer dan tekst in een groter lettertype. Je leert hoe je je titels juist instelt, zodat Google ze goed leest. Dit is iets dat ik op 99% van de websites fout ingesteld zie.

5

Afbeeldingen

Je leert hoe je ervoor zorgt dat Google ook je afbeeldingen kan “lezen” en hoe je dat slim inzet. Je leert hoe je afbeeldingen wel en vooral ook níét gebruikt.

6

Rich snippets

Je leert het nut van rich snippets (zoals beoordelingssterren of FAQ) die rechtstreeks in Google worden weergegeven. Hoe kan je die optimaal inzetten en juist instellen zodat Google ze oppikt.

7

Links

Je leert hoe je links kan inzetten op je salespagina en met welke belangrijke details je rekening moet houden.

8

Gebruiksvriendelijkheid

Je leert hoe de gebruiksvriendelijkheid van je website een impact heeft op SEO, wat de beste lettertype grootte is voor je teksten, hoe je test of je kleurcontrast wel goed zit, hoe je iets simpel als witruimte kan inzetten en hoe je je teksten gemakkelijk leesbaarder kan maken

"Ze legt alles helder uit en staat open voor (veel) vragen."
Screenshot 2022 11 11 at 15. 45. 36

Waarom de cursus uniek is

🔧
Met mijn technische achtergrond pak ik SEO dieper aan, er zitten SEO-technieken bij die ik zelfs bij collega-webdesigners fout ingesteld zie staan
🐇
Ik wil jou niet àlle diepgaande strategieën over SEO leren (dat zijn er veel), maar ik wil het voor jou als ondernemer gemakkelijk en behapbaar maken om SEO snel en gemakkelijk te implementeren in jouw salespagina.
🚀
Je krijgt 1 jaar lang plugins om de performantie en de SEO van je volledige website te verbeteren, niet enkel je salespagina (twv €120). Alleen al het installeren van deze plugins zal een merkbaar verschil geven.

Over Valerie

Toen ik meer dan een decennium geleden leerde hoe ik de website van de studentenclub kon onderhouden, werd ik gebeten door code en websites. Ik begon in het wilde weg te bouwen, moest alle snufjes uitproberen en installeerde elke plug-in minstens een keer. Het resultaat: niet mijn beste website (ahum).

Intussen zijn we gelukkig heel wat jaren verder. Ik zocht en vond de beste tools, plugins en strategieën voor elk doel, raakte gaandeweg de overdaad kwijt en ben tot de kern gekomen van wat ik wil doen: websites maken die jouw strategie ondersteunen, die van jouw websitebezoekers gretige klanten maken en die je met trots aan de wereld toont.

108 2q3a8313 cropped2

Is dit iets voor jou?

121 2q3a8361 cropped

Zo werkt de cursus

De cursus is een online programma (in Huddle) en bestaat vooral uit video’s waarin ik uitleg en toon op mijn scherm hoe je bepaalde zaken instelt.

Stap 1: Je krijgt meteen toegang tot de cursus (via Huddle)

Stap 2: Je krijgt bij deze cursus ook een jaar gratis Rank Math Pro (SEO WordPress plugin) en WP Rocket (performantie WordPress plugin). Ik installeer die voor jou op je website, daarvoor heb ik even toegang tot je website nodig. (Geen zorgen, nadat de plugins geïnstalleerd zijn mag je me er gewoon weer uit gooien 😉 ). Hoe dit praktisch geregeld wordt vind je in de cursus.

Stap 3: Je hebt levenslang toegang tot de cursus en geniet van alle updates.

"Ze legt alles piekfijn uit, denkt proactief mee met je idee, maakt heldere e-books en video's."
Screenshot 2022 11 11 at 15. 46. 41

Waarom NU meedoen?

💸
Laagste prijs
Omdat het de eerste keer is dat ik deze cursus geef, is er een instap prijs. Jij geniet levenslang van alle waarde die ik in de toekomst nog toevoeg aan deze laagste prijs!
🔎
BONUS 1: 1 jaar gratis Rank Math Pro
(SEO plugin twv €60)
Je krijgt er een jaar Rank Math Pro bij om je website SEO optimaal te verbeteren. Je hebt een heleboel extra interessante instellingen om je SEO te boosten.
🚀​
BONUS 2: 1 jaar gratis WP Rocket
(performantie plugin twv €60)
Je krijgt er een jaar WP Rocket bij om je website sneller te maken en zo beter te scoren bij Google, maar ook bij je website bezoekers. Want een traag ladende salespagina doet potentiële klanten wegklikken ipv op “koop” klikken.
👩‍⚖️ 
BONUS 3: Masterclass
"E-mailmarketing & Legal"
Juriste Phyllis leert je hoe je legaal aan e-mailmarketing kan doen. Je leert hoe je op een juridisch toegestane manier jouw e-maillijst kunt laten groeien en waarom dat zo werkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe lang duurt de cursus?
Het duurt 3 uur om alle video’s van de cursus te bekijken.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Je hebt levenslang toegang tot de cursus. De plugin bonussen (Rank Math Pro en WP Rocket) gelden voor een jaar na aanvraag.
Kan ik de plugin bonussen later activeren?
Je kan de plugin bonussen (Rank Math Pro en WP Rocket) activeren wanneer jij wilt, maar ten laatste in maart 2023. Na activeren zijn de bonussen een jaar geldig.
Voor wie is de cursus?
De cursus is voor online ondernemers met een WordPress website.
Wanneer begint de cursus?
Je kan er meteen mee aan de slag! Na aankoop krijg je een mailtje om toegang te krijgen tot de online leeromgeving (Huddle)
Wat als ik de cursus niks vind?
Je kan tot 14 dagen na aankoop je geld terug vragen als je de cursus niets vond. Stuur daarvoor een mailtje naar hallo@valerieeskens.be
Kan ik ook meedoen als ik (nog) geen salespage heb?
Ja, dat kan zeker 😄
Heel wat van de filmpjes zijn ook toepasselijk op andere website pagina’s. En als je van zin bent om in de toekomst een salespagina te maken, dan weet je al meteen waar je rekening mee moet houden en kan je de filmpjes er dan ook gewoon nog eens bij nemen (je hebt namelijk levenslang toegang)! 😉
Geld-terug-garantie
Niet tevreden? Geld terug!

Als je niet tevreden bent van de cursus, kan je binnen 14 dagen na aankoop een mailtje sturen naar hallo@valerieeskens.be. Je krijgt je geld dan gewoon terug!

Software bonussen (twv €120)

Gratis-rank-math-wordpress-plugin

SEO plugin Rank Math Pro licentie voor 1 jaar (twv €60)

Rank Math is een SEO-plugin voor WordPress die het voor iedereen gemakkelijk maakt om hun inhoud te optimaliseren met ingebouwde suggesties op basis van algemeen aanvaarde best practices. Pas eenvoudig belangrijke SEO-instellingen aan, bepaal welke pagina’s indexeerbaar zijn en hoe u wilt dat uw website wordt weergegeven in de zoekresultaten met gestructureerde gegevens.

Gratis-wp-rocket-wordpress-plugin

Performantie plugin WP Rocket licentie voor 1 jaar (twv €60)

WP Rocket is een krachtige WordPress plugin die niet alleen voor caching zorgt maar ook een oplossing om je laadtijd te boosten, je PageSpeed score te verbeteren en je Core Web Vitals te optimaliseren. Kortom: je website wordt een pak sneller en performanter, waardoor je goede punten scoort bij Google én bij je website bezoekers

Screenshot 2022 11 30 at 15. 24. 52

Boost je salespagina met SEO

€120

Haal àlles uit je salespagina en verkoop die cursus of dienst niet meer alleen via Instagram maar ook via Google. Trek warme leads aan die al op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem, pak dat laaghangende fruit!

Ik leer je alles om de beste SEO-versie van je salespagina te maken!

Met tijdelijk deze plugin bonussen die niet enkel je salespagina maar héél je website een boost geven!

🎥  3 uur aan videolessen met schermopnames
🔎  BONUS 1: SEO plugin “Rank Math Pro” licentie voor 1 jaar (twv €60)
🚀  BONUS 2: Performantie plugin “WP Rocket” licentie voor 1 jaar (twv €60)
👩‍⚖️  BONUS 3: Masterclass “E-mailmarketing & Legal” door juriste Phyllis

© Copyright 2020-2024 Valerie Eskens