Kan je wat hulp gebruiken bij je website?

Je bent vast geen ondernemer geworden omdat je zo graag bezig was met websites. Zo ja, dan was je wel website designer of developer geworden, net als ik. Je website maken en in de lucht houden, is dus iets wat bovenop jouw taken én je expertise komt. Voor mij is het de lust van mijn leven.

Yes, please! Design, Development en Support zijn dan wel drie verschillende aspecten van je website, ik combineer ze met plezier.
Valerie eskens met laptop

Hoe kan ik jou en je website verder helpen?

WORDPRESS website

ik maak je website in wordpress

Wil je je eigen online plek waar je klanten kan informeren en converteren? Of heb je al een website maar kan die een serieuze facelift gebruiken? Ik maak een website die jou, je merk en je verhaal als gegoten zit.

WORDPRESS support

ondersteuning bij je huidige website

Worstel je met je WordPress-website? Lukt een bepaalde pagina, integratie of uitbreiding je maar niet? Dat kan gebeuren. Ik duik graag in je code om problemen op te lossen en uitbreidingen en integraties aan te pakken.​
Laptop waarop website gebouwd wordt in wordpress met elementor

Waarom WordPress?

Wist je dat 30% van de websites die vandaag online staan, gebouwd zijn in WordPress? Geen wonder: er zijn zoveel thema’s en plugins waarmee je aan de slag kan. Zelf gebruik ik Elementor pro om websites te bouwen. Dat is een gebruiksvriendelijke pagebuilder of een soort van blokkendoos. Je kan er je website gemakkelijk mee uitbreiden of aanpassen. Het nadeel van WordPress is dan weer dat je makkelijk overdonderd raakt. Ik help je om je website op te zetten en toon je hoe jij er daarna verder in kan werken. Klinkt goed, toch?